Lisätietoja

Olin ensimmäistä kertaa ehdokkaana Tampereella syksyn 2008 kunnallisvaaleissa sitoutumattomana vihreiden listalla. Vaalien tulos oli hyvä. Ensimmäinen osallistumiseni poliittiseen vaaliin tuotti varavaltuutetun paikan, jonka johdosta sain varapaikan Osaamis- ja elinkeinolautakunnassa ja myöhemmin myös Yhdyskuntalautakunnassa ja Ikäihmisten palvelujen lautakunnassa. Kaudella 2012-2017 olen ollut TKL:n johtokunnan jäsen

Lyhyt yhteenveto

Syntymävuosi 1971
Koulutus Tietotekniikan diplomi-insinööri, TTKK 1997
Ammatti Ohjelmistoarkkitehti
Työkokemus Yhteensä yli 20 vuotta ohjelmistosuunnittelijan, it-konsultin ja ohjelmistoarkkitehdin tehtäviä kolmessa eri maassa.
Olen ollut mukana lukuisissa IT-projekteissa eri sovellusalueilla. Olen tehnyt töitä useille asiakkaille, joista julkishallinnon puolelta esimerkiksi Liikenne- ja viestintäministeriön ja Tiehallinnon hankkeet ovat liittyneet joukkoliikenteen kehittämiseen, liikenteen sujuvuuteen ja valvontaan sekä teiden kunnosssapitoon. Lisäksi olen ollut mukana mm. Väestörekisterikeskuksen, Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin, Espoon ja Tampereen kaupunkien ja Tampereen teknillisen yliopiston hankkeissa.
Kansainvälinen kokemus 1997-1998 Ohjelmistosuunnittelija, Santa Barbara, USA
2005-2006 IT-konsultti, itsenäinen ammatinharjoittaja, Cork, Irlanti
Siviilisääty Naimisissa, kaksi lasta
Kielitaito Suomi, englanti, portugali, ruotsi (kouluruotsi), saksa (alkeet)
Harrastukset Monenlainen urheilu, mm. koripallo, laskettelu, kuntosali, kuntourheilu