Tässä lyhyt luettelo tärkeimmistä vaaliteemoistani kuntavaaleissa 2012:

Ratikka Tampereelle

Tampereen raitiotien alustava yleissuunnitelma ja lukuisat esimerkit maailmalta vastaavan kokoisista kaupungeista osoittavat, että ratikka on erinomaisen kannatettava hanke.

Kevyt liikenne

Yksi näkyvistä ja tärkeimmistä teemoista on Hämeenkadun vapauttaminen autoilta ihmisille. Katso mielipidekirjoitukseni Hämeenkadusta.

Vuoden 2008 kuntavaaleista lähtien olen kirjoittanut paljon kevyen liikenteen kehittämisestä ja tuonut asioita esille kaupungin päätöksenteossa, erityisesti yhdyskuntalautakunnassa. Eteenpäin on menty, mm. Rongan kadun tunneli on hyvä parannus, mutta paljon on vielä tehtävää. Erityisesti samat yksityiskohdat, joista kirjoitin jo neljä vuotta sitten, kaipaavat parannusta.

Rajat metsien hakkaamiselle ja kaavoittamiselle

Pääosa Tampereen pinta-alasta (Teiskoa lukuunottamatta) on kaavoitettu. Jäljellä olevat metsät on pääpiirteissään jätettävä rauhaan. Esimerkiksi Kauppia ei saa nakertaa pala palalta pienemmäksi vaan se on jätettävä virkistyskäyttöön ja tarvittaessa suojeltava.